Advertisement

Tornádo Slovensko : GALERIE: Tornádo udeřilo na Slovensku: Bralo střechy a ... - Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média.

Tornádo Slovensko : GALERIE: Tornádo udeřilo na Slovensku: Bralo střechy a ... - Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média.. Tornádo sa vo štvrtok nevyskytlo len na slovensku, ale aj v juhovýchodnom poľsku. Video a fotografie nám zaslala diváčka televízie joj. Uviedol to slovenský hydrometeorologický ústav. Zobral strechy na 4 domoch, ktoré odhodil do vzdialenosti asi 100 metrov, poškodil elektrické i telefónne káble, narobil aj ďalšie škody. Poškodilo obytné domy, některé zůstaly bez střechy.

Slovenskou obcí petkovce se ve čtvrtek prohnalo tornádo. Tornádo na východě slovenska odneslo střechu čtyřem rodinným domům. Utrhlo střechy několika tamních domů a poškodilo i elektrické vedení. Domů tornado slovensko východ slovenska zasáhlo tornádo. Tieto obce ležia na ceste medzi prešovom a vranovom nad topľou.

VIDEO Západ Nemecka zasiahlo pravdepodobne tornádo ...
VIDEO Západ Nemecka zasiahlo pravdepodobne tornádo ... from static-images.zoznam.sk
Podstatně silnější tornádo se na konci června přehnalo břeclavskem a hodonínskem. Tieto obce ležia na ceste medzi prešovom a vranovom nad topľou. Uvedl to starosta obce pavol hybala. Tornádo sa vo štvrtok nevyskytlo len na slovensku, ale aj v juhovýchodnom poľsku. Tornádo na východě slovenska odneslo střechu čtyřem rodinným domům. Obec zasiahlo tornádo, ktoré strhlo a poškodilo strechy na štyroch rodinných domoch a strhlo elektrické vedenie. Později se podle záběrů na videu začalo vytvářet slabší tornádo mezi obcemi bystré, skrabské a petkovce a v jejich okolí. Slovensko má historicky prvú medailu v golfe!

Sdílet na facebookusdílet sdílet na twitterutwitnout.

Při pokládaní značení… na východě slovenska udeřilo tornádo, zničilo… Několik domů ve východoslovenské obci petkovce v okresu vranov nad topľou poškodilo tornádo, které tuto oblast zasáhlo ve čtvrtek večer. Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Ján volko nepostúpil do semifinále: Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média. Poškodilo obytné domy, některé zůstaly bez střechy. Bylo vidět, jak se točí vír a všechno zvedá nahoru. Tornádo na východě slovenska v obci petkovce odneslo střechu domu a lámalo stromy, zdroj: Na místě zasahují hasiči, informují slovenská… tornádo se na konci června přehnalo rovněž břeclavskem a hodonínskem. Slovenskou obcí petkovce se ve čtvrtek prohnalo tornádo. Slovensko má historicky prvú medailu v golfe! Video pridal používateľ jozok19 do kategórie videá. Tornádo v petkovciach v okrese vranov nad topľou mohlo mať rýchlosť okolo 200 kilometrov za hodinu, čo podľa medzinárodnej stupnice sily.

Tornádo se ve čtvrtek v podvečer prohnalo obcí petkovce na východním slovensku. Vznikajúce tornádo zachytené 12.8.2012 v okrese lučenec. Intenzívna búrková činnosť ho priniesla do košickej kotliny, kde spôsobilo aj menšie materiálne škody. Novinky.cz zahraniční evropa slovenskou obcí se prohnalo tornádo. Na mieste udalosti zasahujú hasiči z hanušoviec nad topľou a členovia dhz obcí bystré a soľ.

Tornádo - Petkovce, Slovensko - Aktuálně.cz
Tornádo - Petkovce, Slovensko - Aktuálně.cz from asset.stdout.cz
Srpna přehnalo tornádo, které poškodilo domy místních obyvatel. Na slovensku sa dnes vyskytlo tornádo. Obcí petkovce na východě slovenska se ve čtvrtek prohnalo tornádo. Som z toho zmätený, neviem to zhodnotiť. Na východe slovenska sa vo štvrtok v podvečerných hodinách vyskytlo tornádo. Uvedl to starosta obce pavol hybala. Tentokrát se větrný vír prohnal východem slovenska v obci východoslovenská obec petkovice dnes večer zažila déjà vu události na jižní moravě. Tornádo v petkovciach v okrese vranov nad top.

Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti severnej ameriky.

Srpna přehnalo tornádo, které poškodilo domy místních obyvatel. Ján volko nepostúpil do semifinále: Východ slovenska dnes zasiahlo slabšie tornádo, ktoré napáchalo aj viacero škôd. Obcí petkovce na východě slovenska se dnes prohnalo tornádo. Uvedl to starosta obce pavol hybala. Tornádo strhlo a poškodilo strechy na štyroch rodinných domoch a strhlo aj elektrické vedenie. Intenzívna búrková činnosť ho priniesla do košickej kotliny, kde spôsobilo aj menšie materiálne škody. Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Na místě zasahují hasiči, informují slovenská… tornádo se na konci června přehnalo rovněž břeclavskem a hodonínskem. V poobedňajších hodinách sa na sociálnych sieťach objavili videá zachytávajúce vzdušný vír v oblasti obcí bystré, skrabské a petkovce. Počas lejaku sa jej dolnou časťou prehnal vzdušný vír pripomínajúci tornádo. Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Později se podle záběrů na videu začalo vytvářet slabší tornádo mezi obcemi bystré, skrabské a petkovce a v jejich okolí.

Tentokrát se větrný vír prohnal východem slovenska v obci východoslovenská obec petkovice dnes večer zažila déjà vu události na jižní moravě. Vyvracelo stromy a poničilo domy. Obcí petkovce na východě slovenska se dnes prohnalo tornádo. Domů tornado slovensko východ slovenska zasáhlo tornádo. Slovenskou obcí petkovce se ve čtvrtek prohnalo tornádo.

VIDEO+FOTO: Tornádo na Slovensku. Prehnalo sa Gemerom ...
VIDEO+FOTO: Tornádo na Slovensku. Prehnalo sa Gemerom ... from www.imeteo.sk
Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti severnej ameriky. Slovensko má historicky prvú medailu v golfe! Podstatně silnější tornádo se na konci června přehnalo břeclavskem a hodonínskem. Vznikajúce tornádo zachytené 12.8.2012 v okrese lučenec. V poobedňajších hodinách sa na sociálnych sieťach objavili videá zachytávajúce vzdušný vír v oblasti obcí bystré, skrabské a petkovce. Domů tornado slovensko východ slovenska zasáhlo tornádo. Na místě zasahují hasiči, informují slovenská… tornádo se na konci června přehnalo rovněž břeclavskem a hodonínskem. Na východním slovensku se ve čtvrtek 5.

Východ slovenska dnes zasiahlo slabšie tornádo, ktoré napáchalo aj viacero škôd.

Na slovensku sa dnes vyskytlo tornádo. Tornádo na východě slovenska odneslo střechu čtyřem rodinným domům. Uviedol to starosta obce pavol hybala. Video pridal používateľ jozok19 do kategórie videá. Obcou petkovce v okrese vranov nad topľou sa vo štvrtok večer prehnalo tornádo, poškodilo niekoľko domov. Na místě zasahují hasiči, odstraňují popadané stromy a části. Tornádo naposledy poriadne potrápilo ľudí na morave: V poobedňajších hodinách sa na sociálnych sieťach objavili videá zachytávajúce vzdušný vír v oblasti obcí bystré, skrabské a petkovce. Východem slovenska se prohnalo tornádo, ničilo střechy i domy. Intenzívna búrková činnosť ho priniesla do košickej kotliny, kde spôsobilo aj menšie materiálne škody. Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média. Pre tasr to uviedol starosta obce pavol hybala. Někomu můžu… tragická nehoda u kunovic:

Posting Komentar

0 Komentar